een betrouwbare
partner
HOME

Industrial & Marine Solutions (IMS)

Industrial Marine Solutions (IMS) biedt complete energieoplossingen op maat voor de binnenvaart, zeevaart, offshore, visserij, baggerschepen, aannemerij, industrie, olie- en gasindustrie. Dankzij betrouwbare producten - John Deere, Yanmar, Iveco, Hatz, Caterpillar, VM Motori - en deskundig personeel bent u verzekert van kwaliteit en snelle service.


De kracht van IMS is dat alle onderdelen van de energieoplossing in eigen beheer worden uitgevoerd. Van de installatie van een nieuwe voortstuwingsmotor tot de ontwikkeling van besturings- en distributiepanelen, van de samenstelling van een generatorset tot de complete renovatie van een machinekamer. Kortom: IMS creëert voor u een totale energieoplossing.


De aanpak van IMS biedt klanten voordelen. Zo bent u verzekert van één aanspreekpunt gedurende het hele project. Tevens kunt u er van op aan dat de installatie van verschillende componenten perfect op elkaar aansluiten. Zo realiseert IMS het totale energieproject efficiënt waardoor u snel weer verder kunt werken.


Projecten worden uitgevoerd aan de wal in de haven van Antwerpen, of op locatie. Vanzelfsprekend verleent IMS haar klanten wereldwijde service. Of het nu gaat om een reparatie of gepland onderhoud wij komen naar u toe. IMS biedt complete energieoplossingen op maat. Dankzij betrouwbare producten en deskundig personeel bent u verzekert van kwaliteit en snelle service.


De kracht van IMS is dat alle componenten van de energieoplossing in eigen beheer worden uitgevoerd. Van de installatie van nieuwe voortstuwingsmotor tot de ontwikkeling van besturings- en distributiepanelen, van de samenstelling van generator-sets tot de renovatie van een machinekamer. Kortom: IMS creëert voor u een totale energieoplossing.

IMS gaat Green Power motoren en generatorsets leveren voor twee nieuwbouwtankers!

Met de overeenkomst van levering van motoren en generatorsets voor twee nieuwbouwtankers tijdens de beurs "Open Scheepvaartdagen Antwerpen" wordt het succes van de Green Power Motoren bevestigd.

afbeelding nieuwsbericht Greenpower
(Klik voor een grote afbeelding)

diensten
foto diensten
 

Merken

IMS werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten. Door met producten van verschillende merken te werken is IMS altijd in staat om een oplossing op maat te leveren.  IMS werkt met producten van de hier getoonde merken.

logos van merken

 

contactgegevens

Industrial & Marine Solutions

Haven 43
Mexicostraat 3A
2030 Antwerpen

T: 0032 3 213 2270
Maandag t/m vrijdag 07.30 - 17.00u (UTC +1)

E: info@industrialmarinesolutions.com

Storingsnummer:
T: 0031 623 188 337
Buiten kantoortijden

IBAN: BE65719400102296
KBO: 0639.957.597.
BTW: BE0639.957.597


Voor storingen zijn wij bereikbaar op het storingsnummer: 0031 623 188 337
plattegrondje
Klik op de kaart om naar Google Maps te gaan.